Magazin > VIP
20 ogledov

Jacksonovega zdravnika bodo izpustili

Conrad Murray, razsodba Žurnal24 main
Conrad Murray, ki bo že oktobra lahko zapustil ječo, je zagrozil z objavo družinskih skrivnosti Jacksonovih.

Šok za družino pokojnega Michaela Jacksona. Zdravnik, ki je pevcu dobavljal zdravila, ki so ga na koncu ubila, bo kmalu na prostosti. Conrada Murrayja so 2011 zaradi uboja obsodili na štiri leta zapora, ker pa se je v ječi lepo obnašal, jo bo lahko zapustil že oktobra. "To ni pravično! Svojega sina nikoli več ne bom videla. Njegova mati pa bo svojega sina lahko,“ je novico komentirala Katherine Jackson, Michaelova mama, ki meni, da bi morali Murrayju soditi za umor in ne uboj. "Murray bi lahko rekel ne, ko ga je Michael prosil za zdravila,“ še pravi Katherine, ki od organizatorja koncertov Michaelove zadnje turneje zahteva 760 milijonov evrov odškodnine. Oni so bili namreč tisti, ki so Murrayja najeli.

Zdravnik zagrozil družini

Sojenje proti organizatorju turneje This is it, AEG, bo še naprej napeto. Murray naj bi namreč iz zapora družini Jackson zagrozil, da bo izdal dobro varovane družinske skrivnosti, če bi ga prisilili v pričanje. Med drugim bo svet izvedel, kakšni odnosi so vladali v družini, naj bi dejal Murray, ki mu v kazenskem postopku ni bilo treba pričati. Ali bo moral v odškodninskem, pa še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.