Magazin > VIP
164 ogledov

Jacqueline: "Sem brezposelna, s številnimi finančnimi dolgovi"

Jacqueline Planet TV
52-letna Jacqueline je v šovu Kmetija: Nov začetek spregovorila tudi o svoji težki preteklosti, ki so jo zaznamovali številni neprijetni dogodki: "Ostala sem noseča z drugim otrokom in z mamo, ki je zbolela za rakom. Ob tem sem vodila celo vrtnarijo in cvetličarno."

"Bilo je stresno. Takrat sem tudi končala svoj zakon in ostala sama,“ nam je zaupala simpatična Ljutomerčanka, pri tem pa v smehu pridala: "Sem že pozabila, da je mož sploh obstajal."

Njen oče nekoč priznani direktor Ljutomerskih mlekarn

Ob tem nam je v pogovoru zaupala tudi, da bi denar, ki bi ga prejela v primeru zmage v šovu, zapravila za poplačilo dolgov. Starši Jacqueline so bili sicer precej premožni, njen oče Miro Steržaj je bil več kot 40 let direktor Ljutomerskih mlekarn in ponosni prejemnik Kraigherjeve nagrade za gospodarske dosežke. "Moja starša sta vse naredila praktično iz 'nule', trdo sta garala, zato smo tudi vedno bili premožni in živeli v miru. Pri tem ni nikoli šlo za luksuz. A to je kljub temu od staršev. Sama sem še pet let nazaj imela vse –  tudi svoje privatno podjetje, na področju vrtnarstva in cvetličarno, vsega skupaj kar 18 let. Nato je prišlo do upada prometa, saj nisem uspela delati vsega naenkrat. Okoli mene so zrasli sami trgovski centi in morala sem zapreti podjetje. Postala sem brezposlena, s številnimi finančnimi dolgovi, “ nam je pojasnila Jacqueline, ki je svoje ime sicer dobila po Jacqueline Kennedy Onassis. 

"Starši mi sedaj pomagajo na način, da skupaj s svojima sinovoma, 17-letnim Mikom in 22-letnim Janijem, živim pri njiju in stanovanjski problem je na ta način rešen, za stroške pa primaknem malenkost zraven,“ nam je svojo trenutno situacijo še razkrila nekdanja vojakinja.

 

Komentarjev 5
  • Avatar mike1968
    mike1968 17:26 26.november 2015.

    https://sl.wikipedia.org/wiki/Miro_Ster%C5%BEaj

  • Avatar mike1968
    mike1968 17:25 26.november 2015.

    a ni bil Miro Steržaj eden najboljših kegljačev na svetu?

  • 1slovenka 12:00 26.november 2015.

    1.svojčas je bila lepa ženska,ki se ji vidi,da zadnja leta ni imela lahkega življenja2.na kmetiji se je pokazala v dostojni luči3.veliko sreče za vnaprej