Magazin > VIP
33 ogledov

"Jada je odrasla ob kokainu"

Jada Pinkett Smith FameFlynet
Nekdanji očim igralke Jade Pinkett Smith je razkril, da je zvezdnica odraščala v okolju, kjer je bil redno prisoten kokain.

Jada Pinkett Smith je pred nekaj dnevi razburila z zapisom na Facebooku, ko je izjavila, da se je v preteklosti borila "z mnogimi odvisnostmi". Igralka ob tem ni želela povedati nič več, zato so se pojavila ugibanja, ali je bila odvisna od drog.

Kmalu po tem zapisu se je oglasil njen nekdanji očim, odvetnik Warren A. Brown, ki je razkril, da je z njeno mamo Adrienne Banfield Jones redno užival kokain, ko je bila Jada še otrok. "Odrasla je ob kokainu. Spomnim se, da smo bili v hiši samo mi trije, z njeno mamo pa sva se drogirala, čeprav je bila Jada v sosednji sobi," je povedal Brown in dodal: "Ona tega sicer ni vedela, saj je bila premajhna, da bi se zavedala, kaj se dogaja. Mislim, da naju nikoli ni videla, kako sva se omamljala, a sem se kljub temu počutil zelo krivega. Zaslužila si je več kot zadete starše."

Nekdanji očim hollywoodske zvezdnice je še povedal, da sta si bila z Jado nekoč zelo blizu in da je bila "sladka mala deklica". Od njene mame se je ločil leta 1986 in se kmalu zatem spet poročil. Zaradi nove žene, ki ni hotela, da bi imel stike z nekdanjo ženo, so se odnosi z Jado ohladili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.