Magazin > VIP
6699 ogledov

Jada Pinkett Smith priznala razmerje s sinovim prijateljem

August Alsina, jada pinkett smith Profimedia
Jada Pinkett Smith se je odzvala na besede nekdanjega ljubimca.

Igralca Jada Pinkett Smith in Will Smith sta poročena že 23 let. V zakonu sta se jima rodila dva otroka, a četudi se je zdelo, da pod njihovo streho vedno sije sonce, temu ni bilo tako.

Par se je pred štirimi leti prijateljsko razšel. V tem času je Jada imela razmerje z danes 27-letnim glasbenikom Augustom Alsino, sinovim prijateljem. O tem razmerju je sedaj spregovorila v svoji oddaji Red Table Talk.

"Odločila sva se, da se za nekaj časa razideva in poskuša ugotoviti, kaj naju osrečuje,“ je razložil Smith, Jada pa je dodala, da takrat nista vedela, ali bosta še kdaj skupaj. Dejala je tudi, da sta bila z Augustom najprej prijatelja. V razmerje se je spustila, ker je bila nesrečna in se je želela počutiti bolje, a je nato ugotovila, da srečen zunaj sebe ne moreš najti.

Alsina je pred dvema tednoma razkril, da je imel z Jado afero in da jima je Will dal blagoslov. To je par sedaj zanikal. Jada je sicer dejala, da razume, zakaj je August to situacijo tako dojel in da je želel s tem poudariti, da ni razdiralec družin. "Kar tudi ni … “ je še dejala igralka.

Jada in August nista več v stikih.

August Alsina, jada pinkett smith | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • suineg78 07:31 14.julij 2020.

    Ona priznala razmerje s sinovim prijateljem. On, kot ponosen član NAMBLA, priznal razmerje s sinom. Sick!