Magazin > VIP
5 ogledov

Jade moli za čudež

Jade in Jack sta poročno noč preživela v hotelu, kamor so pripeljali Jadeino bol Žurnal24 main
Jade Goody, pred katero je najverjetneje le še nekaj mesecev življenja, je v nedeljo dahnila da svojemu izbrancu Jacku Tweedu.
Jade Goody in Jack Tweed sta se poročila v Hatfield Heathu v Essexu. Nevesta je nosila poročno obleko, ki jo ji je podaril lastnik Harrodsa Mohammed Al Fayed.

27-letnica se je sprehodila do oltarja mimo 200 gostov, ki so se udeležili njene poroke. Po obredu je nagovorila goste. "Pol ure je stala in govorila. Resnično je lahko ponosna nase. Izgledala je čudovito. Vsem se je zahvalila in dejala, da moli za čudež, tako kot mi vsi," je dejal eden izmed gostov.

Svojemu novopečenemu možu je le nekaj ur po poroki dejala, naj si po njeni smrti poišče novo spremljevalko. "Jacku je rekla, da želi, da bo srečen," je povedal družinski prijatelj. "Molim za čudež. Upam, da se bomo lahko čez nekaj let vrnili sem. Nikoli vas ne želim zapustiti," je še dejala nevesta.

Po besedah njenega predstavnika Maxa Clifforda je Jade preživela dan, ki ga ne bo nikoli pozabila, tako kot tudi ne drugi, ki so bili prisotni. "Njena sinova sta bila v središču včerajšnjega dogajanja. Smejala sta se in vidno uživala," je dejal Clifford. Petletni Bobby je svojo mamo opisal kot "najboljšo mamo na svetu".

Mladoporočenca se ne bosta odpravila na poročno potovanje, saj Jade to ne dopušča njeno zdravje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.