Magazin > VIP
1 ogledov

Jade že pokopali

Jade v zadnjih trenutkih ob strani stoji mož Jack. Žurnal24 main
Umirajočo Jade Goody je revija OK! že razglasila za mrtvo. Številka, s katero so se poklonili Goodyjevi, je izzvala val ogorčenja.

Zaradi črnoobrobljene izdaje revije OK! z napisom 1981–2009 so številni mislili, da se je življenjeJade Goody po hudi bolezni že izteklo. Na naslovnici je pisalo, da si bodo bralci lahko prebrali njene zadnje besede.

 

Ekskluzivno na poroki

Revija OK! je za ekskluzivno pravico pokrivanja poroke Jade in Jacka Tweeda pred tremi tedni odštela 700 tisoč funtov.

A 27-letna Jade Goody se še oklepa življenja. Njeni besni oboževalci so se že odzvali in pozivajo k bojkotu revije. Nekateri so zahtevali umik omenjene številke, najbolj ogorčeni pa menijo, da bi brez službe morala ostati urednica Lisa Byrne. Predstavniki revije so sicer v izjavi za javnost zapisali, da so s to številko želeli "proslaviti Jadino življenje".

Jade še živi
Jade kljub pesimističnim napovedim zdravnikov še vedno živi. Ti so ji po poslabšanju konec tedna napovedovali le še nekaj ur življenja. "Dokazuje, kako močna je," je povedal družinski prijatelj. "Še vedno se trudi govoriti z Jackom, a ne zmore biti budna dolgo. Jade se zaveda, da vsi gledajo in čakajo, a zadnja se smeje ona. Ponosni smo nanjo," dodaja prijatelj.

Pričakovanje konca je zlomilo tudi njeno mamo Jackiey Budden, ki je včeraj v solzah stopila iz hiše. "Vzdušje v notranjosti je zelo mračno," je dejala Jackiey.

V zadnjih trenutkih Jade ob strani stoji njen mož Jack Tweed. "Jack je bil neverjeten. Umiva ji zobe, drži jo za roko. Gledati nekoga, ki ga ljubiš, kako umira, je težko," je povedal njen tiskovni predstavnik Max Clifford.

Peticijo odnesli Brownu
Britanskemu premierju Gordonu Brownu so v sredo predali peticijo, s katero pozivajo oblasti, naj znižajo starost, pri kateri opravljajo testiranja za raka materničnega vratu. Peticijo je začela prav Jade, ki je bila po Cliffordovih besedah v duhu s tistimi, ki so peticijo predali Brownu. Jade si prizadeva, da bi se testiranja opravljala že pri 20 letih in ne šele pri 25, kot velja zdaj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.