Magazin > VIP
387 ogledov

Jadranka: "Big Brother mi je prinesel samo slabo"

Jadranka Lisjak Saša Despot
Jadranka Lisjak iz Big Brotherja je ostala brez službe.

Jadranka je poleti kot kuharica delala na plaži na Debelem rtiču, a s koncem poletne sezone je h koncu prišla tudi njena pogodba. "Sem brez službe. Kličem naokoli, a na Obali trenutno nihče ne potrebuje pomoči. Za vsako delo bi poprijela, saj potrebujem denar za položnice. Povem po pravici, zaprosila sem za socialno pomoč, a z 288 evri ne morem pokriti niti računa za najemnino,“ je za naš portal povedala Jadranka in dodala, da je zelo razočarana nad producenti šova Big Brother in tudi nad zmagovalko Mirelo. "Big Brother mi je prinesel samo slabo. Žal mi je, da sem se prijavila v šov. Če bi vedela, kaj se bo nato dogajalo, ne bi šla. Ljudje govorijo marsikaj. So zavistni, katastrofa so. Dokler delaš, je vse v redu, ko izgubiš službo, pa te nihče ne pozna več. Tudi na Mirelo sem se obrnila, da bi mi pomagala, a ni hotela. Rekla mi je le, da se bom že znašla. Čeprav so nam obljubili, nam po šovu tudi producenti niso pomagali.

Simpatična 41-letnica nam je še zaupala, da je dobila ponudbe za delo kuharice in natakarice iz Švice in iz Avstrije, a se za selitev ni odločila. "Ne poznam ljudi in ne bom tvegala. Saj veste, kako je danes. Povabijo te, vzamejo dokumente in te prodajo. Nisi kuharica, ampak prostitutka. Danes je tako. Nikomur ne moreš zaupati.“

Komentarjev 11
  • MižiMaži 18:33 21.november 2016.

    upam da si je dala vsaj kožo porezat...da ne bo zgledala več kt shirana čunka...

  • micika 20:06 20.november 2016.

    da si mlada,naivna bi razumela,ampak ženska zrelih letih z nič pametjo,joooo....zdaj je prepozno jokcati,mar ne??

  • Janez_53 20:03 19.november 2016.

    Ženska sicer malce pretirava. Boji se, da bi jo napravili za prostitutko!!! Mislim, da se krepko moti. Je pa vseeno ugotovila, kako brez veze so razni reality showi.