Magazin > VIP
148 ogledov

"Jadranka je fatalka, je slovenska Brigitte Bardot"

Femme Fatale
1/31
Saša Despot
Letos je naziv najbolj fatalne ženske osvojila Jadranka Juras, glasbenica, sodnica v šovu X factor ter glasna zagovornica pravic živali. Jadranka meni, da si naziva ne zasluži, kaj pa pravijo ostale, ki so se potegovale za laskavi naziv?

Ob sinočnji razglasitvi najbolj fatalne ženske leta, je bila Jadranka vidno presenečena, njen prvi odziv pa je bil temu primeren. "Ne ga srat. Jaz se že nimam za fatalko, ampak sem pa vesela naziva, tako da hvala vsem," je bila njena prva izjava za medije.

Medtem ko se Jadranka nima za fatalko, se ostale tekmovalke imajo. Alenka Godec pravi, da je sama "sigurno fatalna ženska, saj mora tako o sebi misliti vsaka." Z njo se je strinjala tudi Jana Koteska, ki svojo fatalnost povezuje z boleznijo raka, ki ga je prebolela pred leti. "Vsak najde v eni ženski nekaj fatalnega, zame je bila fatalna mogoče bolezen, ki sem jo prebolela. Ne želim pa biti fatalna v pravem pomenu osebe," je povedala. Podobnih misli je tudi Nataša Pinoza, ki je nekoč nosila laskavi naziv miss Universe 2006. "Sebe imam za fatalko, seveda, ampak to včasih izžarevaš bolj, včasih manj. Fatalka je oseba, ki ni potrebno nič reči, vsi gledajo samo njo, ima eno posebno energijo."

"Jadranka živi in dela za druge"

In tako so vse tri tekmovalke, ki so se do včeraj potegovale za naziv fatalke leta, prepričane, da je tudi Jadranka fatalka, saj izžareva nekaj posebnega. "Jadranka si to zagotovo zasluži, čeprav vem, da bi mogoče raje dobila kakšno glasbeno nagrado, ker sva midve v prvi vrsti glasbenice. Ampak verjamem, da bo ta naziv izkoritila v prid čemu drugemu, saj je ženska, ki živi in dela za druge. Jaz pravim, da je ona slovenska Brigitt Bardot. Zelo jo spoštujem in cenim," je povedala Alenka, Nataša pa dodala: "Meni se zdi zelo zanimiva, ima neko svojo karizmo, zelo izstopa. Kar obleče, zna nosit in mislim, da je zelo primerna." Jana zmagovalke do včerajšnjega dne ni poznala osebno, je pa potihem navijala zanjo: "Jadranka je zame fatalka, sem vesela, da je zmagala prav ona."

Poleg Jadranke, Alenke, Nataše in Jane so se za naslov femme fatale 2012 potegovale še: igralka Violeta Tomič, urednica in voditeljica Alenka Mirt, radijska voditeljica Eva Cimbola, pianistka Ana Šinkovec, ter pevki Darja Švajger in Iva Stanič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.