Magazin > VIP
37 ogledov

Jagger bo hkrati postal dedek in pradedek

Jade Jagger Instagram
Mick Jagger, legendarni pevec skupine Rolling Stones, se bo skoraj istočasno razveselil vnuka in pravnuka.

Jade Jagger je medijem razkrila, da je v šestem mesecu nosečnosti, kar ne bi bilo nič zanimivega, če ne bi bila v veselem pričakovanju tudi njena 21-letna hčerka Assisi. 42-letna Jade je novičko sporočila prek Instagrama, kjer je objavila fotografijo sebe s trebuščkom. "Z veseljem sporočam, da bo tale babica postala mamica. Sem šest mesecev noseča," je zapisala pod fotografijo.

Jade je trenutno poročena z didžejem Adrianom Fillaryjem, Assisi pa hodi s kuharskim mojstrom. "Ženske v naši družini rojevajo mlade, to je v naših genih," je za revijo Hello! pred kratkim dejala Assisi. Njena mama Jade jo je rodila, ko je imela le 20 let. "Odrasla sem precej hitro, in če bi živela tako kot moji prijatelji, vsekakor ne bi razmišljala o otrocih. Ne pijem, ne kadim in imam urejeno življenje."

Kaj Mick pravi na to, da bo hkrati postal dedek in pradedek, ni znano, je pa Assisi razkrila, kaj je rekel, ko je izvedel za njeno nosečnost: "Rekel mi je, da sem dobro opravila, jaz pa sem mu odvrnila, da se mi ni bilo treba preveč truditi. Mislim, da je lepo biti pradedek, čeprav nisem prepričana, da mu je všeč ideja, da se stara."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.