Magazin > VIP
43 ogledov

Jaka ima veliko boljši občutek kot lani

Nastopil je s svojo pesmijo. (Foto: Miro Majcen) Žurnal24 main
21-letni Jaka Vižintin že drugo leto preizkuša srečo v oddaji Slovenija ima talent. Se mu bo tokrat uspelo uvrstiti v polfinale?

Jaka Vižintin, ki bo letos dopolnil 21 let, se je za nastop v televizijski oddaji Slovenija ima talent odločil le en teden pred koncem prijav. "Rekel sem si, pa dajmo poskusiti. Odločil sem se čisto na hitro, saj udeležbe na avdicijo nisem načrtoval." V oddaji je nastopil s skladbo, ki jo je napisal sam, zaradi česar se je počutil mnogo bolje, kot bi se s katerokoli drugo priredbo. "Nisem računal, da se bom predstavil s svojim komadom. Sem pa zelo vesel, da je bilo tako."

Simpatični pevec je v oddaji kar precej časa čakal na nastop, v tem času pa je imel priložnost spoznati sotekmovalce. "Čakal sem kakšnih šest, sedem ur in se takoj ujel s par ljudmi, ki so res fenomenalni, tako da ni mi bilo dolgčas. Imeli smo se krasno in vsaka minuta je bila vredna čakanja." Prav tako med njimi ni bilo zaslediti kakšne posebne tekmovalnosti. "Mogoče malo, ampak ne tako, da bi se videla navzven. Vsak je pač preveril svoje konkurente, to je normalno. Nobenih grdih pogledov ali zamer pa ni bilo."

Mladi Jaka, ki trenutno izredno obiskuje srednjo ekonomsko šolo, je v šovu nastopil že lani, vendar se ni prebil do polfinala. Tako da letos upa na več. "Sicer ne morem več ničesar spremeniti, vendar imam veliko boljši občutek kot lani." O svojih načrtih v glasbenem svetu nam je povedal, da bi rad posnel ploščo, če pa bi se dalo, bi rad od glasbe živel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.