Magazin > VIP
11 ogledov

Jake strtega srca

Jake in Heath sta na snemanju Gore Brokeback sklenila trdno prijateljstvo. Žurnal24 main
Jake Gyllenhaal ni več tisti stari Jake, so povedali njegovi soigralci iz filma Brothers. Zadnji dan snemanja ga je spremljala senca prijateljeve smrti.

Nenadna smrt mladega avstralskega igralca Heatha Ledgerja je močno prizadela njegovega dobrega prijatelja in soigralca iz filma Gora Brokeback. Jake, ki je boter Heathove in Michelline hčerke Matilde Rose, je tragično novico izvedel na snemanju svojega zadnjega filma Brothers v Novi Mehiki.

"Jake je prizadet bolj kot večina ljudi," je dejal Gyllenhaalov prijatelj. Član filmske ekipe je povedal, da je Gyllenhaal takoj, ko je izvedel za tragično smrt, zapustil prizorišče, a se je čez dva dni vrnil, saj je moral posneti še nekaj prizorov. "Bil je na snemanju, a ni bil z nami," je dejal neimenovani vir. "S Heathom sta si bila zelo blizu. Jake je na snemanju sedel na režiserjevem stolu in strmel predse."

Skrbel za dobro vzdušje
Na začetku snemanja najnovejšega filma je Jake svoje soigralce in ekipo spravljal v smeh. Eden izmed njih se spominja, kako je med prizorom, ki ga snemajo v zaporu, Jake segel v žep in iz njega povlekel Heathovo sliko in jo prilepil na steno celice. "Zaporniki imajo navadno na stenah slike svojih ljubljenih. Jake je na steno dal Heathovo sliko," je povedal. "Zelo smo se nasmejali. Prav ganljivo je bilo, če zdaj pomislim."

Snemanje filma trenutno poteka brez Gyllenhaala, saj ta še ni pripravljen na nadaljevanje snemanja. Ob strani mu stoji Reese Witherspoon, s katero sta že nekaj časa par.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.