Magazin > VIP
28 ogledov

James Bond s tetovažo na penisu

Satsuku na ritnicah, Daniel na še bolj skritem delu telesa ... Žurnal24 main
Aktualni James Bond Daniel Craig ima tri tetovaže. Eno na ramenu, eno na notranji strani stegna, eno pa na delu telesa, na katerem se zelo podaljša.

Ko je bil Daniel Craig sinoči gost priljubljenega ameriškega televizijca Jaya Lena je beseda nanesla tudi na njegove tetovaže. Dve sta dobro znani, saj Daniel, ki je delal reklamo svojemu novemu filmu Defiance, rad razkazuje svoje nabildano telo. Jayu in milijonom televizijskim gledalcem je zdaj zaupal, da ima poleg tetovaž na ramenu in notranji strani noge, tetovažo tudi na tako skritem mestu, da zanjo vedo samo tisti, ki so mu najbližje in ga intimno poznajo.

Ko OK postane OKLAHOMA
Kje bi lahko bila? Jay ga je vprašal, ali gre za eno tistih tetovaž, ki "najprej pravi OK, potem pa se spremeni v OKLAHOMO", Daniel pa v smehu dodal, da se spremeni v DOBRODOŠLI V OKLAHOMO. Z drugimi besedami: Daniel je namignil, da ima tetovažo na penisu, pa tudi, da se oba, tetovaža in penis, zelo podaljšata. Obe vidni tetovaži si je omislil pri šestnajstih ali sedemnajstih letih, zaradi uporništva brez razloga, skrito pa pozneje.


Ena izmed dveh vidnih Danielovih tetovaž je na ramenu.

 
Spomin na nekdanje dekle
Čeprav ni povedal, kaj si je dal vtetovirati na moškost, se je na internetu pojavila trditev, da nič tako dolgega kot je dobrodošli v Oklahomo, ampak samo velika črka H, ki naj bi bila prva črka imena ene izmed njegovih nekdanjih deklet. Zadnja leta se Daniel drži ameriške lepotice, 29-letne filmske producentke Satsuki Mitchell, s katero sta shodila leta 2005, med snemanjem filma “ The Jacket”. Lani sta se zaročila, poroko pa načrtujeta konec tega leta.

Od ptičev do tiča
Tudi Satsuki si je lani omislila tetovažo, in sicer na ritnicah. Velika je (tetovaža) in, vsaj po vidnih delih, spominja na dva ptiča, ki ju povezuje njena ritna prečka. Tetovaže je mogoče odstraniti, vendar domnevam, da bi si je malo kdo želel odstraniti s… tiča.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.