Magazin > VIP
1170 ogledov

Jamie Foxx potreboval medicinsko pomoč, družina se je zbrala v bolnišnici

jamie foxx Profimedia
Skrb vzbujajočo novico je sporočila njegova najstarejša hči.

Igralec Jamie Foxx je moral v bolnišnico. Njegova hčerka Corinne je razkrila, da so se pojavili "zdravstveni zapleti", zaradi katerih je potreboval nujno medicinsko pomoč. TMZ poroča, da igralec počasi okreva, je pa bilo njegovo stanje tako skrb vzbujajoče, da so v bolnišnico pohiteli celo družinski člani, ki v tistem času niso bili v mestu. "Komunicira, in to so dobre novice," je omenjenemu portalu povedal vir.

"Vemo, kako ljubljen je in cenimo vaše molitve. Družina v tem težkem času prosi za spoštovanje zasebnosti," je v sporočilu za javnost še zapisala zvezdnikova hči.

Za zdaj ni znano, kakšne težave je imel igralec, ki sicer v Atlanti snema film Back in Action, v katerem po večletnem odmoru igra tudi Cameron Diaz. Mediji so sicer pretekli mesec poročali, da se bo Diaz, takoj ko bo snemanj konec, spet upokojila. Razlog za to je incident s Foxxom. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.