Magazin > VIP
45 ogledov

Jamie Oliver zaposlil pedofila

Jamie Oliver FameFlynet
Slavni kuhar je v svoji restavraciji Fifteen zaposlil obsojenega pedofila.

Jamie Oliver je pred šestimi tedni v svoji restavraciji Fifteen kot vajenca zaposlil 24-letnega Davida Masona. Mason je bil obsojen na štiriletno kazen, ker je posilil 12-letno dekle. Dve leti je odsedel v zaporu, preostanek kazni pa je bil na pogojnem izpustu. Uvrščen je bil na seznam spolnih prestopnikov, prav tako pa se ne sme zadrževati v bližini mladih deklet brez dovoljenja. 

V Oliverjevi kuhinji so ga zaposlili v sklopu programa za vajence, namenjenega ljudem, ki potrebujejo drugo priložnost v življenju. Kljub temu se je javnost burno odzvala na zadnjo pridobitev v kuhinji. "David je bil povsem pošten o svoji preteklosti že ob prijavi. Ker je odsedel svojo kazen, smo se odločili, da mu damo mesto v našem programu. Do sedaj je bil odličen učenec," je povedal predstavnik Jamiejeve restavracije.

"Žalostno, da si zaposlil obsojenega pedofila! Njegova žrtev je bila stara 12 let. Toliko kot Poppy," je razočarani uporabnik Twitterja Jamieja spomnil na to, da je bila žrtev stara toliko kot kuharjeva hči. Nekateri mu zaposlitev Masona zamerijo do te mere, da so prisegli, da ne bodo več pogledali nobenega njegovega izdelka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.