Magazin > VIP
81 ogledov

Jan Bučar na promocijskem snemanju zlomil rekvizit

jan bučar POP-TV-2
Jan Bučar, voditelj oddaje Moja mama kuha bolje!, se v kuhinji ne znajde najbolje, kar je dokazal tudi na promocijskem snemanju …

Jan Bučar je nov obraz televizije POP TV. Vodil bo namreč kuharski šov Moja mama kuha bolje!, v katerem bodo sinovi in hčerke kuhali pod "nadzorom" svojih mam. Kot se je izkazalo na promocijskem snemanju, je tudi za Jana najbolj varno, če ga med kuhanjem nekdo nadzira. Simpatični igralec je na snemanje prinesel svoje še neuporabljene kuharske pripomočke in takoj zlomil kuhalnico. Kaj bi naredil z mešalnikom, niti pomisliti ne upamo …

Kakor koli že, Jan sam priznava, da ni novi Bine Volčič, se pa vodenja oddaje kljub temu izjemno veseli, saj ga čaka izkušnja, polna zabave in omamnih vonjav.

V šov se še lahko prijavite

V vsaki oddaji bomo spremljali dva tekmovalna para. Pripravili bodo jed, ki vsebuje skrivno sestavino, ki se prenaša iz roda v rod. Mame bodo lahko pomagale otrokom ne samo z besedami, ampak tudi s kuhanjem. A dalj časa bodo pomagale, manj časa bodo imeli za pripravo jedi. Zmagovalni par se bo uvrstil v naslednjo oddajo in si priboril nagrado.

Če se v kuhinji znajdete bolje kot Jan in ste talent podedovali po svoji mami, se lahko še prijavita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.