Magazin > VIP
94 ogledov

Jan iz Agencije Milano osvaja filmski festival

razredni sovražnik Facebook
Jan Zupančič, ki ga je Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Agencija Milano, igra v filmu Razredni sovražnik, ki se na filmskem festivalu v Benetkah poteguje za leva prihodnosti.

Se spominjate svetlolasega in predvsem glasnega kandidata Jana Zupančiča iz resničnostnega šova Agencija Milano, ki so ga predvajali lanskega decembra na TV3 Medias? Jan je nase opozoril že takoj na avdicijah, ko sta si z Yurijem Bradačem skočila v lase. "Prijavil sem se, ker mi je prijatelj rekel, da se ne upam prijaviti,“ je razložil Jan, ki je kljub neresnim namenom v šovu prišel zelo daleč. Zasedel je namreč tretje mesto.

Še pred to televizijsko izkušnjo, pa se je mladenič preizkusil v igranju, smo sedaj izvedeli.

Jan se trenutno nahaja na filmskem festivalu v Benetkah, kjer se je včeraj udeležil premiere filma Razredni sovražnik režiserja Roka Bička, v katerem tudi igra. "Rok je igralce iskal po srednjih šolah. V naš razred je vstopil v trenutku, ko sem se kregal z razredničarko, s katero sem bil tri leta v sporu. Ko me je videl, je rekel: 'To hočem. Tebe hočem.' Meni pa se s tem ni ljubilo ukvarjati, zato se avdicije sploh nisem udeležil,“ nam je izdal Jan. Biček pa kljub temu ni popustil. "Poslal mi je še tri elektronska sporočila in me še enkrat obiskal na šoli. Nato sem popustil in sedaj sem tukaj, s filmom v Benetkah.“ 

Jan v filmu igra Tadeja, dijaka z zelo radikalnimi nazori, ki jih pred svetom ne skriva.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.