Magazin > VIP
20872 ogledov

Jan Plestenjak: Prva objava po najtežjem koncertu njegove kariere

jan Instagram
26. decembra je umrl umetnik Domen Slana, brat pevca Jana Plestenjaka, ki je imel isti dan koncert.

"Bom pel za svojega brata. Rad bi se smejal z njim, rad bi jokal z njim in ta večer vas potrebujem bolj kot kdaj koli v življenju ... Gremo," je s cmokom v grlu in solzah v očeh v ponedeljek pred polnim Kongresnim trgom v Ljubljani povedal Jan Plestenjak in občinstvo kljub tragediji, ki je družino doletela tistega dne, razveselil s koncertom.  

V ponedeljek je umrl Janov brat, umetnik Domen Slana, ki je dočakal le 55 let. Pevec je na družbenem omrežju sporočil, da koncert ne odpade in da bo posvečen Domnu.

Jan se na svoje oboževalce lahko zanese. Njegove besede o bratu so pospremili s toplim aplavzom, Janu pa je njihova energija očitno pomagala skozi čustveni nastop, ki je bil zagotovo najtežji v njegovem življenju. Na spletu se jim je včeraj zahvalil. "Hvala vam," je zapisal ob črno-belem posnetku nabito polnega trga.

Domen je umrl osem mesecev po očetu Francu, ki je bil eden najbolj plodovitih slovenskih slikarjev in je v starosti 95 let umrl konec aprila.

 

 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:54 28.december 2022.

    V vseh medijih odmeva vest o smrti Plestenjakovega brata in kako pogumno je speljal koncert. Očitno je res profi. Narod pa bolj kot koncert zanima zakaj je umrl Slana.

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 21:40 28.december 2022.

    Ma koga briga plastinjak...