Magazin > VIP
0 ogledov

Janet hoče Michaelove otroke

Janet Jackson je v razmerju z glasbenikom Jermainom Duprijem. Žurnal24 main
Janet Jackson bo vložila zahtevo za skrbništvo nad tremi otroki Michaela Jacksona, saj naj bi bila to tudi želja njenega pokojnega brata.

Pokojni Michael Jackson je že dlje časa razmišljal o spremembi svoje oporoke, posebno o odstavku, ki obravnava skrbništvo nad njegovimi tremi otroki. Menda si je želel, da bi skrbništvo dodelili njegovi mlajši sestri Janet. Poskrbel je tudi, da so bili 12-letni Prince Michael prvi, 11-letna Paris in sedemletni Prince Michael - Blanket redno v stiku z Janet.

"Odnosi v družini so bili vedno konfliktni, posebno med Michaelom in ostalimi družinskimi člani, vendar sta se z Janet dobro razumela," je pojasnil neznani vir.

Michael je želel, da bi za otroke skrbela Janet, pri tem pa naj bi ji pomagala mati Katherine. Ko se je njegovo zdravstveno stanje poslabšalo, je Janet sporočil svojo željo in poudaril, da bi rad, da nadaljuje z enako vzgojo.

V zadnji različici oporoke, ki jo je Michael napisal leta 2002, je za skrbnico imenoval mater Katherine Jackson. Ampak Janet je bila tista, ki je po bratovi smrti otroke pospremila v njihov dom, da so spakirali osebne stvari. Janet ima podporo ostalih bratov in sestre, ki prav tako menijo, da bo najbolje vzgajala vse tri otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.