Magazin > VIP
23 ogledov

Janet Jackson zaročena z milijarderjem

Janet Jackson Wissam Al Mana FameFlynet
Pevka Janet Jackson se je zaročila s svojim fantom, milijarderjem Wissamom Al Mano. Poroka bo prihodnje leto.

Šestinštiridesetletna pevka Janet Jackson je sprejela ženitno ponudbo svojega fanta, milijarderja Wissama Al Mane, zaljubljenca pa že načrtujeta poroko za prihodnje leto. V razkošnem obredu se bosta poročila spomladi v Katarju.

Po navedbah revije Us Weekly je 37-letni Wissam dal Janet velik in drag prstan, ki pa ga pevka ne nosi na roki, temveč ga je zaklenila na varno. Boji se namreč, da bi ga izgubila.

Kar se tiče poroke, milijarder ne bo prav nič varčeval. Za poroko naj bi odštel milijone, za prijatelje in družinske člane svoje bodoče žene pa bo plačal letalski prevoz na zasebnih letalih iz Amerike. Za poročni meni si želi najboljšega kuharskega šefa, je še povedal vir.

Par je skupaj od leta 2010. Po poroki pa bosta takoj skušala imeti otroke. "Ona si zelo želi otrok. Če jih ne bo mogla imeti, jih bo posvojila," je še znano.

Pevka je bila poročena dvakrat, s prvim možem Jamesom DeBargeom je bila poročena dobro leto, z drugim Renejem Elizondom pa devet let. Pred Wissamom je imela nekajletno romanco s producentom Jermainom Duprijem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.