Magazin > VIP
61 ogledov

Janez Janša dobil še enega sina

Janez Janša Urška Bačovnik Borut Cvetko/Mediaspeed.net
Janez Janša, prvak SDS, dobil še enega sina.

"Jakob je pohitel in za šest dni prehitel rojstni dan bratca. Fant je zdrav in vesel ter očitno radoveden. Naj mu bo svet prijazen," je na svojem računu na Twitterju objavil prvak SDS JanezJanša in pozneje dodal: "Iskrena hvala dr. Korenu in odlični ekipi porodnišnice Celje. U&J&Č&J"

Janša ima z nekdanjo partnerko Silvo Predalič sina Žana in hčerko Niko, z Urško pa dveletnega sina Črtomirja. Prvak SDS je sicer tudi že dedek. Njegov sin je letos dobil hčerko.

Ponosnima staršema je ob veselem dogodku že čestitala nekdanja državna sekretarka na ministrstvu za izobraževanje, znanost, kulturo in šport Mojca Škrinjar: "Čestitke, g Janez Janša! Naj postane Slovenija Jakobu in vsem drugim otrokom prijazen dom! Ostanite vsi zdravi in srečni!"

Oglasil se je tudi tiskovni predstavnik SDS, Jernej Pavlin: "Iskrene čestitke in vse najboljše želje za Jakoba!"

Komentarjev 28
  • Avatar čavez
    čavez 23:36 13.avgust 2013.

    je mulc že doktoriral in v penziji je tudi že, je ata to že vse kupu z našim denarjem.

  • joc2013 19:20 13.avgust 2013.

    Otrok ni kriv, da ima takega očeta saj lahko plodi, ker je nabral dovolj za lagodno življenje. Osebno pa ne podpiram njegovega razmnoževanja, saj nekaj njegovih kromosomov bo v sebi nosil tudi otrok. Kaj pa ti lahko v prihodnosti ven ...prikaži več poženejo ne vem, si pa mislim, da ne dosti drugačnega.

  • Oxxo 19:09 13.avgust 2013.

    Jaz naredim samo PS:Plešeglavec se itak nosi kot pav in kralj... - če ne sedi na tronu in ni v ospredju je že hudo narobe... b o l n i k, ki sam ni sposoben spregledati....