Magazin > VIP
114 ogledov

Jani in Teja uradno skupaj!

Teja Jani Gostilna išče šefa voyo.si
Potem ko se je med tekmovalcema Tejo in Janijem med šovom Gostilna išče šefa spletla romanca, sta zdaj oba potrdila, da sta par.

Jani, ki so ga v ponedeljek gledalci poslali iz šova domov, na "prostosti" pa je preživel le eno noč, se je po vrnitvi v šov o svoji romanci s Tejo izpovedal Andreju. Povedal mu je, da sta uradno postala par in da jo ima zelo rad. "The best (super, op. a.)! Bravo! Dobro prijateljico si si našel," mu je odvrnil Andrej. "I love her very much (zelo jo ljubim, op. a.), pa to," mu je še rekel Jani.

Poklicali smo Tejo, ki je prav tako potrdila, da sta par. Na vprašanje, kdaj sta se odločila, da sta par, pa je povedala: "Po moje sva bila to že prej odločena. Sva si že z očmi vse povedala. Se pa zelo dobro počutim, kot da bi bila v osnovni šoli, ko se vsi sprašujejo, če sva ali nisva par," je še v smehu povedala.

Da je zatreskan tudi Jani, pa dokazuje dejstvo, da zvečer, preden gre v šovu spat, reče: "Teja, lahko noč!"

Komentarjev 3
  • xtc 13:26 22.november 2012.

    Stelix777Ti sovrazis sam sebe, debiiiiil, kdo ti je pa rekel, da sploh beres moj komentar tele neintelegentno......

  • Stelix777 13:05 22.november 2012.

    ma kua se prtožuješ ... a ti je kdo reku da glasuješ ... mater sovražm tak folk ej

  • xtc 09:05 22.november 2012.

    Mene pa zanima in to resno, ALI BO POP TV VRNIL DENAR GLEDALCEM, KI SO GLASOVALI, DA ROK OSTANE V SOVU.Se mi zdi. da se dobesedno delajo norca iz ljudi in jih zavajajo z Lilijinim sloganom "Vi odlocate kdo bo ...prikaži več zapustil sov", ZURNAL prosim en clanek o tem, ali se jih da prijavit na katero od institucij??????