Magazin > VIP
328 ogledov

Ljubezen po domače: Jani še vedno postavlja neprimerna vprašanja

Jani Zorec Voyo
Spet je pokazal, da ni prav nič sramežljiv in je Tjašo na zmenku spraševal precej neprijetna vprašanja.

Jani je Tjašo na zmenek odpeljal v gozd, kjer sta se pogovarjala o svojih prejšnjih zvezah in o ljubezni na splošno. No, pogovor je bil precej neprijeten, saj je Jani ostal brez dlake na jeziku. Tjašo je namreč zelo hitro začel spraševati neprimerna vprašanja. Po tem, ko je izvedel, da je imela samo eneag resnega fanta, jo je vprašal: "Kaj pa tisto … Se pa ne da prešteti?" In s tem namigoval na to, da želi izvedeti, koliko fantov je odpeljala v posteljo. Ker pa to ni bilo dovolj, je vprašal še: "Si bolj lahka? Kaj pa, ko spiješ? Te fant hitro prepriča, da te malo zapelje v šumo?"

Ko se je Tjaša s smehom in kratkimi odgovori izmuznila neprijetnosti, pa jo je vprašal še: "Bi imela več fantov? Ali je eden dovolj?"

Tjaše vprašanja niso zmotila, saj je na njih odgovorila, kasneje pa v izjavi povedala: "To je bil zame popoln zmenek, najpopolnejši v mojem življenju."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.