Magazin > VIP
1252 ogledov

Janja razkrila, zakaj nima otrok

Janja Zupan mediaspeed
Nekdanja miss Slovenije Janja Zupan je povedala, zakaj z možem Igorjem nimata otrok ter kdaj in kje so nastale žgečkljive fotografije, ki so pred kratkim zakrožile po spletu.

Pred dobrim mesecem se je o Janji Zupan spet na veliko pisalo, saj so v medijih zakrožile njene fotografije, na katerih pozira v seksi spodnjem perilu. Za revijo Story je povedala, da je te fotografije posnel njen mož med oddihom v Pragi, ki sta si ga privoščila za novo leto. "Kupil mi je perilo in me v njem fotografiral za spomin," je izdala zapeljiva svetlolaska, ki je pred kratkim praznovala že 40. rojstni dan.

Med drugim je za omenjeno revijo razkrila še, da sta z možem Igorjem Gajičem praznovala že deseto obletnico poroke, ter izdala, zakaj še nimata otrok. "Glede otrok nikoli nisva imela kakšne pretirane želje. Tako sva dala prednost karierama in svojemu odnosu, ki ga uspešno ohranjava," je razložila in dodala, da zakon negujeta tako, da se vedno spodbujata, sta si v oporo in znata razumeti, kdaj ima nekdo od njiju slab dan.

Komentarjev 1
  • micika 21:30 21.avgust 2015.

    zato si tečna postarana teta,ker nimaš otrok,da te pomladi,ah,janja,janja....si bjond si....