Magazin > VIP
41103 ogledov

Jankovićev vnuk zrasel v najbolj postavnega Jankovića v družini!

Vall Janković Instagram
Zelo je podoben svoji lepi mami ...

Vall Janković, vnuk ljubljanskega župana Zorna Jankoviča in sin Jureta ter Vesne Jankovič, šteje šele devetnajst let, a je že zelo uspešen na nogometnih zelenicah. Vall je branilec pri NK Olimpija, vsakodnevnim treningom pa je zvest že od zgodnjih najstniških let, kot nam je leta 2022 razkrila Vesna, ki je sina takrat pohvalila tudi kot vestnega gimnazijca. Vall bo konec marca dopolnil že 20 let in je najstarejši vnuk ljubljanskega župana, ki ima še dve vnukinji. Vallovo sestro Julio in desetletno Karolino, ki je hčerka županovega starejšega sina Damijana in njegove srčne izbranke Ursule Gawish

A najbolj postaven Janković je s 182 centimetri v višino zagotovo Vall, ki je po videzu izredno podoben svoji mami Vesni, ki se je nekoč ukvarjala z manekenstvom, še danes pa velja za večno lepotico. Dobre gene je podedovala tudi njena hčerka Julia, v kakšno damo je zrasla, lahko preverite TUKAJ. 

Vall Janković | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 9
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 20:12 12.januar 2024.

    Kri ni voda, zaznamovan v srbskem klanu !

  • Avatar Zoran
    StarMačk 17:59 12.januar 2024.

    Ančka objasni po katerih to kriterijih je lahko nogometaš, ki je aboniran na rezervno klop (in še to preko močne veze), s katere so ga in ga še, trenerji le redkokdaj pošljejo v igo, uspešen nogometaš!? Olimpija ga ima verjetno ...prikaži več na plačilnem seznamu samo na željo starga forta!? Če bi bil pri njem nogometni razvoj potekal popolnoma enako kot je, le Janković se ne bi pisal, oz. ne bil v žlahti z županom, bi danes v najboljšem primeru grel klop kakšnega nižjeligaša, podobno kot sin Bratuškove Oskar.

  • Avatar jezeran
    jezeran 12:14 12.januar 2024.

    Lopovščina mu je v krvi, najbrž drugega ne zna kot po fitnesih hodit. vse ostalo bo deda zrihtal