Magazin > VIP
16 ogledov

January Jones pojedla lastno posteljico

January Jones EPA
Mlada mamica January Jones je razkrila, da je po rojstvu sina Xanderja pojedla svojo posteljico. Pravi, da je si je tako napolnila baterije.

January je po rojstvu sina Xanderja, ki ga je povila septembra lani, pojedla svojo posteljico, kar jo je napolnilo z energijo, pravi. Vse odtlej pa delčke lastne posteljice uživa tudi v obliki kapsul. "Tega sem se sprva otepala, kasneje pa sem spoznala, da smo ljudje edini sesalci, ki ne uživamo svoje posteljice. Energijo za čez dan dobim s pomočjo zdrave prehrane, veliko vitaminov, čajev in kapsul posteljice," je za spletno stran People.com razložila igralka in dodala, da kapsule priporoča vsem mamicam. Kapsule posteljice so med drugim dobre tudi za preprečevanje poporodne depresije, premagovanje stresa, krepitev imunskega sistema in izboljšanje celjenja ran.

To pa ni prvič, da je January šokirala javnost z novicami o svojem otroku. Še pred porodom je medije presenetila z novico, da nikoli ne bo izdala imena očeta ter da bo svojega prvorojenca vzgajala sama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.