Magazin > VIP
10378 ogledov

Jasmin iz Big Brotherja: Včasih mi je žal, da sem šel v šov

Jasmin Cerić Facebook
Kaj se dogaja z Jasminom iz Big Brotherja?

O tekmovalcu šova Big Brother, Jasminu Ceriću, že lep čas nismo slišali nič. Nazadnje smo o njem pisali pred več kot enim letom, ko se je razvedelo, da se je zaročil s pevko Emo Sladić. Parček v tem času še ni stopil pred oltar. "Rada se imava vsak dan bolj. Poroka bo pa takoj, ko bo to situacija dovolila. Saj veste, najprej štalca, potem pa kravca," je za Žurnal24 povedal Jasmin, ki se je zaradi Eme odpovedal službi v tujini. "Vse je bilo lepo in super, dokler nisem spoznal Eme in sem moral izbrati med denarjem in ljubeznijo. Odločil sem se za ljubezen," pravi mladenič, ki je trenutno nezaposlen, načrtuje pa odprtje svojega podjetja, ki bi se ukvarjalo s strojnimi inštalacijami. 

Jasmin Cerić že pozabil almo Magazin Jasmin že pozabil na Almo, njegova nova znan obraz talent šovov

Na čas v hiši Big Brother Jasmin gleda z mešanimi občutki. Temnolasca smo si najbolj zapomnili po prepiru z Mirelo, ki je nato doživela živčni zlom, saj ji je očital, da je slaba mama, in ljubimkanjem z Almo"Včasih mi je žal, da sem šel v šov. Včasih pogrešam to 'okolje'. Včasih mi je pa vse skupaj smešno." Življenje se mu po šovu ni spremenilo, je pa vesel, da je spoznal nekaj novih prijateljev. "Z Alenom Jovanovićem se zadnje čase skorajda vsak dan slišiva. Postal naj bi celo boter njegovi hčerkici. V stikih sem tudi s Tamaro, z Erikom pa sem hitro prekinil stike, ker se je izkazalo, da ni tisto, kar pravi, da je."

Jasmin se še vedno ukvarja z glasbo. Trenutno pripravlja skladbo za svojo zaročenko. "Rapanje sem za zdaj postavil na stranski tir oziroma eksperimentiram doma in le zase. Od šova nisem izdal nič, ampak recimo temu zatišje pred neurjem," napoveduje naša resničnostna zvezda. 
 
Komentarjev 5
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:02 03.julij 2018.

    Boli me johnson,kaj se dogaja s tem uvoženim vodenoglavcem!!!

  • Avatar vec
    vec 12:02 03.julij 2018.

    Jasmine Jasmine !! Diro me Hakala :)

  • Lovebites 11:03 03.julij 2018.

    Ta zurnal je za odstrel,dobesedno.Mi idioti klikamo in komentiramo,tile kreteni kasirajo.Fetihova in tale IrK.sta zreli za umobolnico,tudi tisti faktor,ka tako sranhe daje na splet. Torej,clanek o nekem propadlem cefurju,ki v zivljenju nikoli ne bo nic dosegel,hebe ga manjvrednostni kompleks in ...prikaži več je samo v breme davkoplacevalcem.On in lastno podjetje?My ass.Ni sposoben za absolutno nic. A je to sploh vredno, pisat o njemu????Ce je nula,nepomemben in pozabljen faktor.