Magazin > VIP
29 ogledov

Jasmina želi zaradi tvitov domov

jasmina Planet TV
Bar. Tviteraši neusmiljeni do Jasmine.

Jasmina se je v šov Bar skupaj z Denisom, Darinko in Laro vselila v soboto, že v torek pa je izrazila željo, da bi rada šla domov. Za to so krivi neusmiljeni tviteraši. "Motivacija je padla, zato se je pojavila želja po domu. Tudi zaradi nekaterih negativnih komentarjev, zaradi katerih mi je malo padla samozavest,“ je povedala Jasmina.

Darinka sicer misli, da je Jasmina žalostna, ker se ni vklopila v družbo, Denis pa pravi, da po vsej verjetnosti išče pozornost.

Priznati pa moramo, da so nekateri tviteraši res pozabili na manire in da nas ne čudi, da se Jasmina, ki se je v šov vrnila prostovoljno, počuti užaljeno.

Komentarjev 1
  • Mrcina 16:17 04.junij 2015.

    Ne vem, zakaj se sekira zaradi komentarjev. Ko je šla v Bar bi ji morala pamet kazat, da bodo leteli komentarji takšni in drugačni...če se greš izpostavljat moraš bit pripravljen, da te bodo po zobeh vlačili :). Mogoče pa kdo ...prikaži več napiše da mu je Jasmina všeč ;) Naj še malo počaka.....Jasmina, ne hodi še domov !......tak komentar bi ji pa verjetno dvignil samozavest, al ? :)