Magazin > VIP
249 ogledov

Jasna Kuljaj: "Libido nikoli ni bil problem"

jasna kuljaj Planet TV
Jasna je v oddaji Bilo je nekoč Brez cenzure vzburila z izjavo, da seksa kot morska zvezda. Ali to res drži in kako točno izgleda ta položaj?

"Ob gozdarju Gvidu je pogovor nanesel na seks. In medtem, ko je Špela povedala, da je za božič seks in vse kar je z njim povezano drugačen, sem pripomnila, da pri nas doma to ni odvisno od praznika, saj je v igri vedno položaj morske zvezde," je svojo izjavo v oddaji komentirala seksi voditeljica, nas pa je zanimalo, kaj točno je s tem mislila.

"Za izraz sem prvič slišala od prijateljice iz Avstralije in zdelo se mi je tako zabavno, da ta izraz redno uporabljam, saj je garancija za to, da se bodo vsi nasmejali. Če drži ali ne drži, da ga prakticiram tudi sama, je še najmanj pomembno. Velikokrat namreč v čem pretiravam, ko želim, da se drugi nasmejijo," pravi temnolaska, ki je s tem namignila, da v njeni spalnici ni čisto tako in dodala, da želje po razpravljanju o tem nima, morda pa kaj več izda v kateri izmed naslednjih oddaj.

In kakšen torej je položaj morske zvezde? "Vemo, da je morska zveza precej nepremična in seveda mlade mamice, ki cel dan skrbijo za otroka, delajo in skrbijo še za gospodinjstvo, si lahko predstavljate, kakšne zvečer padejo v posteljo in koliko so razpoložene za seks. Ampak kljub vsemu, pri meni libido nikoli ni bil problem," nam je še zatrdila, Jasna, ki je tudi mlada mamica.

 
Komentarjev 8
  • nergač 11:45 06.marec 2016.

    zdaj pa prosimo, če poveš še, kako je kaj z orgazmom....to naše bralce seveda zelo zanima...pa kaj si še slišala od prijateljice iz Avstralije, povej povej, vse povej, gotovo same zanimive reči....vse se pač vrti okrog vagine v ženskem svetu...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:31 06.marec 2016.

    Mah nevem to je kr neki. Da izjavš take stvari. Itak ne bomo nikol mogl vedt če je res al ne. Ampak važn da spet z nečem vzbudi pozornost ane?

  • leonardo 11:00 06.marec 2016.

    Oprosti. Prav imaš. V mislih sem imel s čim, ušlo pa mi je in sem napisal s kom, ki pa je tudi nekako prav.