Magazin > VIP
206 ogledov

Jasna se bojuje z mlini na veter

Jasna Kuljaj Milan Simčič
Jasna Kuljaj je še enkrat zanikala zvezo z ministrom Senkom Pličaničem.

"V medijih so se spet pojavila  določena namigovanja, da naj bi bila v zvezi z g. Pličaničem. Čeprav je vsakršno moje zanikanje boj z mlini na veter, naj znova povem, da z g. Pličaničem nisem v razmerju. Ne bo me presenetilo, če se bo čez nekaj tednov pojavilo kakšno novo ime, s katerim me bodo povezovali, in naklade bodo spet poskočile," je zapisala v izjavi za medije.

Zgodbo o Jasnini domnevni novi simpatiji je prva objavila revija Lady. Jasno Kuljaj in ministra Senka Pličaniča naj bi skupaj videli v savni, kar je takoj sprožilo govorice o novi ljubezenski zvezi naše lepe voditeljice.

Lady je sicer ta teden tudi poročala, da naj bi z ministrstva za pravosodje dobili klic, s katerim so poskušali objavo preprečiti.

Komentarjev 5
  • rogg 13:32 05.julij 2013.

    Prav vseeno mi je kdo jo poriva.

  • abfall 12:50 05.julij 2013.

    Treba je samo počakati nekaj mesecev. So že zatrjevali, da se ne ločujejo, da niso par, da niso prepisovali, da niso ponarejevali, da niso kradli, da niso..., pa se je čez čas izkazalo kako veliki lažnivci so.

  • zic 12:18 05.julij 2013.

    dej no nakladi, Jasna ti si z gospodom v razmerju....zakaj zdaj to sprenevedanje???? mogoče so ji tako svetovali, par dni nazaj je še veselo trobezljala....SN so celo objavile, da bo drugi teden razkrila zgodbo o razmerju!!??