Magazin > VIP
254 ogledov

"Jasno, da se zgražajo, jaz bi se tudi"

Brata: Domen in Vid Valič Mediaspeed.net
Odgovori Domna Valiča na vprašanja ene izmed slovenskih revij niso bili dobro sprejeti.

Priljubljen voditelj in igralec Domen Valič je za revijo Eva odgovarjal na hitra vprašanja v rubriki Ženske lastnosti od A do Ž in s tem sprožil burno razpravo na blogu Irena Sirena, kjer se nad njegovimi odgovori zgražajo. "Je to resno ali je to nekakšna bolna šala?! A ima ta človek res tako mišljenje?! Zgrožena sem," se glasi eden izmed komentarjev.

In kaj jih je tako razburilo? "Športna – Kdo bo prej na Šmarni gori? Trmasta – 'Šamar'. Užaljena – Vzgojni 'šamar'. Važna – Vzgojni 'šamar' pa adijo. Zapeljiva – Če to počneš iskreno in z okusom, sem že napol tvoj. Žalostna – Ti častim sladoled." Tako je Domen šaljivo komentiral različna razpoloženja ženske.

Za komentar smo poklicali Domna, ki nam je zagotovil, da se je seveda šalil. "Na ta vprašanja sem odgovarjal tako, kot so bila zastavljena. Če preberete odgovore na vsa vprašanja, v celotnem kontekstu, dobite celostno sliko, v kakšnem razpoloženju sem bil. Če pa ven vzamete samo eno vprašanje in odgovor, se, jasno, ljudje zgražajo; jaz bi se tudi," nam je razložil in dodal, da je lahko "jasno razvidno, da nisem mislil smrtno resno".

Komentarjev 6
  • sonja.intihar 11:30 09.januar 2014.

    Men se zdi, da je že rubrika takšna in vprašanja so tako postavljena, da bi se tudi jaz norce delala.

  • json 11:07 09.januar 2014.

    A se to dogaja samo meni ? Ampak jaz nisem razumel o čem je kdo pisalJe to kakšen nov internetni jezik ?

  • Jaka.marinsek 10:28 09.januar 2014.

    in Irena Sirena je res taprava da se oglčaša. Babnica zafrustrirana... nej se gre malo z makarovičko družit.