Magazin > VIP
28 ogledov

Jason Derulo si je zlomil vrat

Jason Derulo Reševalni pas/Twitter
Ameriški pevec Jason Derulo je moral odpovedati turnejo po Veliki Britaniji, saj se je med vajami močno poškodoval. Utrpel je hude poškodbe vratu in skoraj ostal paraliziran.

Jason je prek Twitterja svoje oboževalce obvestil, da žal ne bo nič z njegovo prihajajočo turnejo po Otoku, ker si je zlomil vrat. "Ko sem vadil akrobacije za turnejo, sem si poškodoval vrat. Vedno poskušam preseči meje za vas! Vam je všeč moja ovratnica?" je v šali zapisal Jason ter objavil svojo fotografijo. Do nesreče je prišlo, ko je 22-letni pevec naredil salto, pri tem pa je padel na vrat in si zlomil vretence, pojasnjuje njegov zdravnik.

Zvezdnika so nemudoma odpeljali v bolnišnico na Floridi, kjer so razložili, da je malo manjkalo, pa bi ostal paraliziran. Na srečo do tega ni prišlo, a bo moral naslednjih nekaj mesecev nositi opornico, kar pomeni ogromno odpovedanih koncertov. To je Jasona zelo užalostilo, zato se oboževalcem globoko opravičuje. "Vsem oboževalcem, ki so nameravali priti na mojo turnejo, sporočam, da je bolečina, da vas moram razočarati, večja kot poškodba, ki sem jo utrpel. Vi mi pomenite vse, zato molim za čimprejšnje okrevanje, da vas bom spet lahko zabaval," sporoča Jason.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.