Magazin > VIP
31 ogledov

Javno opravičilo Robertu, ker je spala z drugim

Kristen Stewart, Robert Pattinson FameFlynet
Kristen Stewart se je javno opravičila svojemu fantu Robertu Pattinsonu, ker ga je prevarala z režiserjem Rupertom Sandersom.

Potem ko je igralka Kristen Stewart priznala, da je imela afero z režiserjem filma Sneguljčica in lovec, v katerem je imela glavno vlogo, se zdaj javno opravičuje svojemu fantu, Robertu Pattinsonu. "Iskreno mi je žal za bolečino in zadrego, ki sem jo povzročila svojim bližnjim. Ta nespametna poteza je ogrozila najpomembnejše stvari v mojem življenju in zvezo z osebo, ki jo ljubim in spoštujem. Ljubim, ljubim Roba. Zelo mi je žal," je v izjavi za javnost povedala 22-letna zvezdnica.

Robert, ki je s Kristen v zvezi tri leta, se še ni javno odzval na njeno prevaro, je pa njegov prijatelj dejal, da je v šoku in popolnoma obupan. "Trenutno ne želi dajati izjav o tem, saj želi najprej ugotoviti, kaj bo storil," je za RadarOnline.com dejal vir in dodal: "Resnično ga je prizadela, saj od nje res ni pričakoval kaj takšnega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.