Magazin > VIP
24 ogledov

Javno priznala, da je lezbijka

Jodie Foster FameFlynet
Zlate globuse je s svojim javnim priznanjem zasenčila Jodie Foster.

Jodie Foster, letošnja dobitnica nagrade za življenjske dosežke, je sinoči v zahvalnem govoru na Zlatih globusih prvič javno priznala, da je homoseksualka. "Ko sem že tako zaupna, sem začutila še nenadno potrebo po tem, da povem nekaj, kar v javnosti do zdaj nisem mogla. Malo sem nervozna, vendar verjetno ne tako kot moj publicist. Jasno in glasno: samska sem," se je pošalila Fosterjeva in nadaljevala, da to seveda ni to, kar je želela povedati, da pa njeno razkritje ni tako zelo veliko, saj so družina in prijatelji za igralkino spolno usmerjenost vedeli že od njenih mladostniških let:

"To ne bo velik govor, saj sem se najbližjim prijateljem, družini, sodelavcem in sčasoma vsem, ki me poznajo, razkrila že tisoč let nazaj, tako rekoč v kameni dobi. Menda pa se od slavnih pričakuje, tako so mi povedali, da bodo detajle iz svojega zasebnega življenja počastili s tiskovno konferenco, parfumom in resničnostnim šovom v najbolj gledanem terminu."

Jodie se je ob tej priložnosti zahvalila svoji partnerici Cydney Bernard, s katero je v zvezi že dvajset let, in povedala, da je zelo ponosna na njuno sodobno družino ter na sinova Charlieja in Kita.

Komentarjev 3
  • mph 21:10 14.januar 2013.

    Hja, skozi zgodovino bi rekel, da so istospolni najbolj motili RKC in naciste. Pa jih je med obojimi kar mrgolelo. :-) Sicer pa nekateri nočejo razumet, da gre tukaj za človekove pravice. Dokler dva odrasla opravilno sposobna nikogar ne ogrožata, ...prikaži več ne vidim problema. In vse dosedanje statistike so prav tako porušile v temeljih, da bi taki starši prenašali svojo orientacijo na svoje otroke. Le več strpnosti jih naučijo.

  • Oxxo 20:45 14.januar 2013.

    @mphTisti, ki ti je dal minus(e) je sam "bolan" v glavi!

  • mph 18:50 14.januar 2013.

    Odlična igralka je, kaj pa počne pod rjuhami pa je njeno.