Magazin > VIP
20533 ogledov

Javno znan vrtoglavi znesek, ki ga Senidah zahteva za nastop

Senidah Instagram
Pred samim nastopom ima kar nekaj zahtev.

Srbski Kurir je nedavno objavil informacijo, kakšne zahteve naj bi imela naša pevka Senidah pred samim nastopom. Za največ 70-minutni nastop naj bi zahtevala znesek 18.000 evrov, ki se ji  na račun nakaže vnaprej. Dodatno naj bi zahtevala hotel s petimi zvezdicami in več predlogov, kje bi lahko bivala ter dodatno še polni penzion za vse člane ekipe, sobno postrežbo in parkirno mesto v sklopu hotela. 

"Pevko morajo ves čas spremljati najmanj štirje varnostniki. Njene zahteve so čisto stranišče v bližini zaodrja samo za nastopajoče, veliko pravokotno ogledalo, da se vidi cela postava, sedem majhnih črnih brisač in paket mokrih in navadnih robčkov. Obvezna je klimatska naprava ali ventilator, temperatura v prostoru pa naj bo 20 stopinj. Obvezen je tudi kombi. Na odru Senidah prosi za pet steklenic negazirane vode. Ob upoštevanju vseh stroškov je treba za Senidin nastop nameniti več kot 20.000 evrov, kar pa marsikateri gostinec težko zagotovi, zato so nekateri delali z veliko izgubo," je povedal vir za Kurir.

V zaodrju naj bi zahtevala še hrano, ki se lahko je brez pribora, brez svinjine, negazirano vodo, tri steklenice vodke, eno steklenico rumene tekile, paket tonika, brusnični sok in limonado. 

Iz Žurnala 24 smo kontaktirali Senidah za pojasnilo, a komentarja nismo prejeli. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • Kondor 21:12 16.februar 2024.

    Pa toliko ona ali on mora meni plačati, da grem poslušat njeno ali njegovo stokanje.

  • Pierre 14:59 16.februar 2024.

    Chicks with dicks!!!!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 14:36 16.februar 2024.

    "Slovenka" . Najprej rabi 5 ur priprav da se iz moškega prelevi v "žensko" in da se ga nazge z alkoholom.