Magazin > VIP
30 ogledov

Jay-Z in Beyoncé sta najbogatejša

Jay-Z, Beyoncé FameFlynet
Glasbenika Jay-Z in Beyoncé sta pristala na vrhu Forbesove lestvice najbolje plačanih zvezdniških parov v letu 2012.

Bogata zvezdnika sta v obdobju med majem 2011 in majem 2012 skupaj zaslužila vrtoglavih 78 milijonov dolarjev (približno 62 milijonov evrov) in s tem za seboj pustila par, ki je na Forbesovi lestvici kraljeval lani. Tom Brady in Gisele Bündchen sta letos z 72 milijoni dolarjev (približno 57 milijonov evrov) pristala na drugem mestu.

Kot kaže je Beyoncé malenkost uspešnejša od svojega moža, saj je pevka v denarnico spravila 40 milijonov dolarjev, Jay-Z pa je zaslužil dva milijona manj. Oba pa se lahko za zajeten kupček dolarjev zahvalita predvsem svojima albumoma, ki sta izjemno uspešna.

Na tretjem mestu najbogatejših parov v letošnjem letu sta se znašla britanska ljubljenca David in Victoria Beckham, ki sta v enem letu skupaj zaslužila 54 milijonov dolarjev (približno 43 milijone evrov). Četrto mesto je pripadlo Bradu Pittu in Angelini Jolie (45 milijone dolarjev, oziroma 36 milijone evrov), petega pa sta si prislužila Will Smith in Jada Pinkett Smith. Skupaj sta prigarala 40 milijonov dolarjev (približno 32 milijonov evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.