Magazin > VIP
15 ogledov

Jay-Z je bil nespoštljiv do De Nira

Robert De Niro FameFlynet
Robert De Niro je raperju Jay-Z-ju povedal, da se ne zna vesti.

Igralec Robert De Niro in raper Jay-Z verjetno nikoli ne bosta več prijatelja. Glasbenik je igralsko legendo namreč močno užalil, kar mu je De Niro na rojstnodnevni zabavi Leonarda DiCapria tudi povedal.

De Niro je Jay-Z-ja šestkrat poklical, ker ga je želel prepričati, naj za filmski festival Tribeca napiše pesem. Jay-Z pa ga nikoli ni poklical nazaj. Ko ga je na omenjeni zabavi prišel pozdravit, mu je De Niro osorno povedal, da je nespoštljiv. "Ni mu bilo do prijaznega čveka. Jay-Z-ju je razložil, da se nekoga, ki te šestkrat pokliče, pokliče nazaj,“ je povedala priča in dodala, da napetosti ni mogla odpraviti niti Beyoncé, ki se je vmešala v pogovor.

"Na zabavi so se vsi pogovarjali le še o tem incidentu. Strinjali so se, da v New Yorku živi le ena zvezda, ki je mogočnejša in zlobnejša od Jay-Z-ja, in to je De Niro,“ je še izdala priča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.