Magazin > VIP
757 ogledov

Jaya Lena žena ne prepozna več, sedaj se je obrnil na sodišče

jay leno Profimedia
Rad bi postal njen skrbnik.

Ameriški voditelj Jay Leno je z Mavis poročen od leta 1980. Sedaj pa so se nad zakonom zgrnili temni oblaki, saj je 77-letna Mavis zbolela za demenco. Ker se njeno stanje slabša, je 73-letni zvezdnik moral ukrepati. Januarja je vložil peticijo na višjem sodišču v Los Angelesu in prosil, da ga razglasijo za njenega skrbnika, kar bi pomenilo, da nadzoruje tudi ženino premoženje. Radaronline poroča, da Mavis svojega moža občasno ne prepozna, prav tako se ne spominja, kdaj je bila rojena.

"Na žalost Mavis že več let postopoma izgublja sposobnost in orientacijo v prostoru in času," je Leno pojasnil v peticiji, kjer je tudi zapisano, da je on tisti, ki od začetka zakona skrbi za družinske finance, in da "bo to počel do svoje smrti." Njegov odvetnik je dejal: "Jay je popolnoma sposoben še naprej skrbeti za ženine fizične in finančne potrebe, kot je to počel ves čas njunega zakona." Leno pripravlja tudi načrt, v katerem bi bilo natančno navedeno, kdo bi prevzel skrbništvo na Mavis, če bi se njemu kaj zgodilo. 

Par nima otrok. 

Zaslišanje je napovedano za 9. april, ko bo sodnik odločal o njegovi prošnji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.