Magazin > VIP
18 ogledov

"Jaz imam rada malo večje"

Maja Martina Merljak Mediaspeed.net
Maja Martina Merljak, voditeljica resničnostnega šova Paradis Hotel, nam je izdala, da je Kostaričani niso prepričali in da se raje drži svojega Slovenca.

Spremljate Paradis Hotel?
Pri prvi oddaji sem se pokrila z odejo in ugasnila telefon, da nisem slučajno dobivala kakšnih sms-jev ali elektronskih sporočil. Kljub temu, da stojim za svojim delom, imam vsekakor tremo pred prvimi odzivi.

Kakšni so vtisi s Kostarike, kjer ste snemali šov?
Zelo veliko sem delala, šla sem le na obisk glavnega mesta in na opazovanje kitov, prostega časa ni bilo veliko.

V Sloveniji veljate za zelo zaželeno žensko, ste bili tudi v Kostariki predmet poželenja?
Baje, da so bili vozniki zaljubljeni vame (smeh). Do mene so bili vsi zelo zelo uglajeni in gentlemanski, čeprav so mi povedali, da sem se jim na začetku zdela vzvišena. Verjetno zato, ker sem imela veliko dela in sem le letela mino njih. Po tem, ko smo skupaj prežurali noč, pa so videli, da sem čisto običajna punca.

Bi se spustili v avanturo, če bi bili samski?
Zelo so majhni, jaz imam rada malo večje, sicer pa nisem za avanture, potrebujem namreč več časa, da spoznam človeka in ga spustim blizu.

Kaj pa vas je pritegnilo na vašem partnerju?
Zelo je subtilen, nežen in pozoren, očaral me je z vsem kar je, predvsem pa s svojo milino. Je tak vihar, ki neprestano brbota, a izbruhne le takrat, ko je potrebno in to mi je zelo všeč. Predvsem pa nikoli ni bil vsiljiv, ne maram vsiljivih moških, take hitro in prijazno odpravim. Veliko takih sicer ni, saj veljam za žensko, ki se je moški bojijo.

Naša televizija je 'funky'

Si že želite novih televizijskih izzivov?
Zaenkrat ne, naj se Paradise Hotel najprej izpoje in tudi jaz moram malo priti k sebi, saj je bilo zelo naporno. Če pa bodo prišle ponudbe, ki me bodo zanimale, jih bom z veseljem sprejela. Nisem zavezana televiziji, mi je bilo pa zelo zabavno in tudi naučila sem se več kot sem mislila. Odlična izkušnja. Če me sedaj vržejo v katerokoli situacijo, bom znala reagirati veliko hitreje in bolj efektivno kot prej.

V čem je Planet TV drugačen od ostalih televizij?
Po dveh zelo posebnih resničnostnih šovih, Paradise Hotel in Dober posel, vse je zelo dobro, nekaj kar pri nas še ni bilo. Takega formata resničnostnega šova kot je Paradise Hotel pri nas še ni bilo. Tudi novice so zelo drugačne, kratko, konkretno in efektivno. Pravijo, da je naša televizija 'funky'.

Se sami radi usedete pred televizijo?
Zelo malo gledam televizijo, vendar bom sedaj malo več, ko bom gledala svoje oddaje. Želim biti na tekočem in videti, kako so zmontirali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.