Magazin > VIP
18 ogledov

"Jaz sem sama s sabo zadovoljna"

Urška je hišo BB zapustila v nedeljo. (Foto: POP TV) Žurnal24 main
Hišo slavnih je v nedeljo zapustila Urška Čepin, ki je s svojim nastopom zadovoljna, saj je dosegla svoj namen.

Zakaj ste se udeležili oddaje Big Brother, saj ste govorili, da ne potrebujete promocije?

Nisem šla zaradi promocije, ker je res ne potrebujem. Šla sem zaradi izziva, da bi preizkusila samo sebe, svoje zmožnosti, koliko sem močna. Šla sem tudi z namenom, da se ljudem pokažem v svoji pravi podobi, saj so mediji o meni naredili zgrešeno podobo. Ampak zdaj sem ljudem pokazala, da sem iskrena. Bila sem taka, kot sem, nisem igrala, kar so ljudje tudi videli. Ko sem prišla ven, sem doživela same pozitivne komplimente. To je bila zame največja nagrada, ker so potem ljudje dejansko spremenili mnenje in so videli, da sem človek, ki ne igra. Nisem igrala, kot ste sami videli, niti ne maram ljudi, ki igrajo, ne maram spletkarjenja, hinavščine. Če si iskren, se to tudi pokaže, ker notri ne moreš igrati.

 

Zakaj pa vam je pomembno, da ljudje vidijo vaš pravi obraz?

Zato, ker so imeli zgrešeno mnenje o meni. Pokazala sem, da sem človeška, in mislim, da se je tudi po odzivu ljudi in komentatorjev to lahko videlo. To je bila zame največja nagrada in mi res veliko pomeni. Prej so samo moji bližnji vedeli, kakšna sem v resnici. Seveda pa mi ni vseeno, ko preberem kakšno zgodbico in če me ljudje obsojajo, čeprav me sploh ne poznajo. Hotela sem pokazati svoj pravi jaz. Kot prvo pa sem hotela tudi sama sebe preizkusiti in dosegla sem to, kar sem hotela.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Ste bili presenečeni, da so vas izločili?

S Čičem sva bila tukaj dominantna. Oba sva bila iskrena, nisva bila zahrbtna, nisva spletkarila in mislim, da so hoteli izločiti najmočnejšega. Nisva se niti grupirala, bila hinavska ali spletkarila. Bila sva bolj na udaru, zato so naju tudi nominirali.

 

Kaj pa je bilo za vas v hiši najhuje? 

Ko gledaš doma po televiziji, je to nekaj čisto drugega, kot če si dejansko tam. Ko si izoliran in brez stvari, ki so ti drugače čisto običajne, vsakdanje, recimo kava zjutraj, cigareta ob kavi, hrana, ki si je navajen. Notri smo bili res za vse prikrajšani. Nimaš se kam umakniti. Doma si lahko sam s sabo, če imaš slab trenutek, lahko meditiraš, greš na sprehod in podobno. Tam pa res nimaš te možnosti. Ne veš, kaj se dogaja zunaj, ne veš, kje so tvoji bližnji, kaj počnejo. Če potrebuješ objem, te ne more nihče objeti. Drugače je, res. Tudi v zaporu ni tako, tam imaš telefon, televizijo, v vojski si lahko dopisuješ, lahko obiščeš svoje in obratno. Tega tam ni.

 

Kaj ste pa najbolj pogrešali?

Najbolj sem pogrešala svoje najbližje, svoje najdražje, svojega sina, potem pa glasbo. Glasba me sprošča, ko sem dobre ali slabe volje, spremlja me ves dan. Pogrešala sem svojo družbo ter malenkosti, ki so normalne. Pogrešala sem kavo, svojo hrano, jogurte, ki jih imam rada, ter morsko hrano. Notri tega nismo imeli in jaz sem vegetarijanka. Vsega je bilo res minimalno. Pogrešaš take stvari. Nisem pogrešala avta, pa da bi šla ven ali karkoli, ampak take stvari, ki jih imaš, ko prideš ven, stoodstotno. Za stvari, ki so v vsakdanjem življenju malenkosti, šele notri vidiš, da je vsaka taka malenkost zelo pomembna.

 

Kako pa se vam je zdelo, ko se je gospod Čepin v živo javil v hišo?

V bistvu nisem pričakovala, to je bilo zame presenečenje. Ne vem, midva sva zdaj v dobrih odnosih, sva prijatelja in sem zelo vesela zaradi otroka, da je tako. Čeprav čuti kakorkoli, sta mama in oči še vedno prijatelja in če je karkoli, bova skupaj potegnila. Ker so veliko zdrah med nama naredili mediji. Presenetilo me je, ker nisem pričakovala. Veseli me, da me podpira in me je tudi pohvalil. On ve, kakšna dejansko sem, in me je pohvalil, da sem lepo zdržala.

 

Kako to, da ste šli v oddajo, ko pa ste vedeli, da sodeluje tudi Nana Zanelli?

Znano je, da nisva imeli nobenih stikov. Ona je napisala knjigo in jo izdala brez mojega privoljenja oziroma z mojo prepovedjo in je tudi pobrala ves denar ter  naredila promocijo. Tako da sva takrat izgubili stike in je tudi nisem tožila. Ampak ne gojim nobene zamere, ker vem, da če gojiš zamere do človeka, to škodi le tebi. To ne škodi drugemu človeku, on mogoče še uživa v tem. Tako pa je ona videla, da je meni vseeno, da sem sproščena, zato se je pravzaprav ona vznemirjala. Preden sem prišla noter, je govorila grde stvari o meni, ko sem prišla noter, je govorila, da me ima rada. Ampak se je videlo, da je pač dobra igralka. Resnica pa vedno pride na dan. Saj ni treba, da je jutri ali pojutrišnjem, ampak vedno se ti v življenju vrne. Če delaš dobro, se ti dobro vrne, če slabo, slabo. Tukaj se je dobro videlo, kakšna je. Čeprav nikomur ne privoščim nič slabega.

 

Torej se vam ni bilo težko pogovarjati z njo?

V zunanjem svetu se ne bi, notri pa smo bili vsi pod istimi pogoji, morali sva skupaj živeti. Prav tako je bila moja sostanovalka kot ostali. Tako da se nisva veliko pogovarjali, saj sem imela zid pred njo in je nisem spustila k sebi.

 

Kaj je bila največja neumnost, ki ste jo prebrali o sebi v medijih?

Takih stvari je bilo veliko. Velikokrat sem kaj novega izvedela, kar še sama nisem vedela o sebi. Če v tistem trenutku nisi zraven telefona ali pa se ne moreš oglasiti ali pa dati intervjuja, morajo nekaj napisati. Veliko stvari je, na primer, da sem zelo umetna, ali pa da so moje prsi ne vem kakšna zadeva. Saj ima dejansko skoraj vsaka druga ženska v Sloveniji popravljene prsi in še druge lepotne operacije. Zame pa so govorili, kot da sem ne vem kaj. Pa da sem mahnjena na denar, čeprav mi denar ne predstavlja sreče. Denar ni sreča, denar je nujno zlo. Osrečijo te druge malenkosti v življenju. To so medčloveški odnosi, bližnji, lepa beseda in tako naprej. Denar ne. Ljudje so videli dejansko sliko.

 

Kako komentirate medijski bum zaradi vaših ustnic?

Ne vem, zakaj je zaradi mojih ustnic nastal tak bum. Jaz sem sama s sabo zadovoljna, če to koga moti, je to njegov problem. Ni moj problem, če se ljudje s tem obremenjujejo. Vedno morajo kaj najti, da naredijo bum iz tega. Nisem vedela, da bo to tak problem, ampak me ves čas sprašujejo. Vsak mora pri sebi urediti precej stvari, ampak ljudje se raje spravljajo na druge ter pri njih  iščejo napake. Če niso imeli kaj drugega najti, pa so našli moje ustnice. To je moja osebna stvar. Jaz sem sama s sabo zadovoljna in ne bi nič drugega spremenila, niti nimam nobenega idola, da bi hotela biti kdo drug.

 

Lahko potrdite pisanje Nove, da ste si jih operirali v Srbiji?

V Srbiji niti slučajno ne. Nekajkrat sem bila v Srbiji, enkrat poslovno in enkrat kot turistka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.