Magazin > VIP
75 ogledov

Je Affleckova varuška uničila še en slavni zakon?

Christine Ouzounian, Ben Affleck Profimedias
Zakon manekenke Gisele Bündchen in športnika Toma Bradyja naj bi bil v krizi.

Jennifer Garner je svojega moža Bena Afflecka pred vrata postavila tri dni zatem, ko je izvedela, da je varuško Christine Ouzounian brez njene vednosti odpeljal v Las Vegas. Ben in Christine tam sicer nista bila sama. Med potjo se jima je pridružil Tom Brady, igralec ameriškega nogometa, bolj znan kot mož Gisele Bündchen. Lepa manekenka je za izlet v meko igralništva izvedela prek medijev, ki so našli fotografijo, ki je bila posneta na zasebnem letalu in na kateri Christine nosi Bradyjeve prstane, ki jih je dobil po zmagah na super bowlu.

Po objavi tega posnetka so se pojavile govorice, da v Bradyjevem zakonu škripa. Par namigovanj še ni komentiral, Affleck pa še vedno vztrajno zanika, da je varuška poskrbela tudi za njegove potrebe. Sedaj, tako mediji, pa naj bi Ben poskrbel za njene. Menda plačuje njeno najemnino, kupil pa naj bi ji tudi nov avto.

Jennifer in Ben sta Christine najela prek agencije, ki je lepotičko, ki je nekaj časa skrbela tudi za dvojčka Neila Patricka Harrisa, že izbrisala iz svoje baze.

Komentarjev 1
  • h3o 15:16 14.avgust 2015.

    ben je drago plačal, da je lahko prijateljčka potisnil 10cm globoko pod površino