Magazin > VIP
36 ogledov

Je ali ni oče male Suri?

Po trditvah Andrewa Mortona mala Suri ni Tomova hčerka. Žurnal24 main
Britanski avtor Andrew Morton v svoji novi knjigi Tom Cruise: Neavtorizirana biografija trdi, da Tom Cruise ni oče svoje hčerke Suri ter da je po moči drugi mož Scientološke cerkve.

Vodja Scientološke cerkve David Miscavige se namreč s hollywoodskim igralcem posvetuje prav o vsaki pomembni zadevi. Morton, ki je napisal tudi biografijo o princesi Diani, trdi: "Tom je drugi po vplivu. 5000 članov scientološke cerkve v 90 državah posluša njegove besede o scientologiji."

Tom in David sta si bila tako blizu, da se je David smel udeležiti medenih tednov Toma in njegove žene Katie. Morton trdi tudi, da je prav scientologija kriva za razpad Tomovega zakona z Nicole Kidman in da so Katie oplodili z zamrznjeno spermo ustanovitelja scientologije L. Rona Hubbarda. "Katie se najverjetneje zdi, kot da nastopa v realni uprizoritvi filma Rosemaryjin otrok, kjer mlada ženska zanosi s hudičem."

Cruise je že zanikal vsa namigovanja iz knjige in napovedal sprožitev sodnega postopka proti Mortonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.