Magazin > VIP
100914 ogledov

Je Anamaria Goltes že maja razkrila, da je noseča, pa nihče ni dojel namiga???

anamaria goltes Instagram
Sumljivo ...

Luka Dončić in Anamaria Goltes sta se spoznala, ko sta bila še rosno mlada - on je imel 12 let, ona pa 13. Na vprašanje, s čim jo je Luka takrat osvojil, je lepa Anamaria za Cosmopolitan povedala: "Z mladostno in igrivo energijo. Prepričal me je kot komplet. Ko sva se spoznala, sem bila stara 12 ali 13 let, bil je mlajši od mene, tako da lahko rečem, da višina in mišičasto telo pri meni nista tako pomembna."

Par se je zaročil na svojo 11. obletnico - 7. julija letos. Danes vsi vemo, da je lepotica pod široko rožnato obleko že skrivala nosečniški trebušček. Starša sta postala pretekli teden. Razveselila sta se hčerke Gabriele. Čestitk je deževalo iz vseh koncev, najbolj zabavne besede pa je našel Denis Avdić. 

Luka Dončič, Anamaria Goltes | Avtor: instagram Anamaria Goltes in Luka Dončić. instagram
 Pri bolj natančnem pregledu lepotičinih objav na Instagramu pa smo naleteli na še eno zanimivo fotografijo oziroma simbol v opisu fotografije.

Manekenka, ki je nekoč delala tudi za Lisco, je objavila posnetek z izleta, na katerem je s svojimi tremi kužki - Viki, Gio in Hugom. Objavo je opremila s simbolom piščančka ... Je bil to namig?

Da je Anamaria na tem posnetku videti drugačna, je opazila tudi njena sledilka, ki jo je takrat prav nešarmantno vprašala: "Se rediš ali si noseča?" 

V petek smo dobili odgovor ... Paru čestitamo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

 

Komentarjev 8
  • blayo 20:22 04.december 2023.

    Pa saj piše... 28w. Ni treba bit ravno brihten, da ugotoviš kaj to pomeni.

  • Soljatar 17:52 04.december 2023.

    nehite utrujat s tem človekom, ker ste dojadili narodu in bogu...

  • matermila 16:06 04.december 2023.

    To morate čim prej raziskat in če je res, morate novičarja, ki je to spregledal takoj odpustiti, saj ljudje ne morejo spati, če ne izvejo tako pomembne novice. Mone