Magazin > VIP
23 ogledov

Je Ashton prevaral Demi?

1/5
Žurnal24 main
Čeprav sta trdila, da bo njun zakon trajal večno, morda le ne bo tako. Ashton Kutcher naj bi svojo ženo Demi Moore prevaral z neko blondinko.

Če gre verjeti ameriškim tabloidom, je Ashton Kutcher prelomil obljubo, da bo svoji 15 let starejši ženi Demi Moore ostal večno zvest. Medtem ko se zvezdnica mudi na snemanju svojega novega filma, naj bi njen Ashton dolgčas preganjal v družbi mlajše manekenke.

"Ashton je lepotičko pritisnil ob steno in se noro poljubljal z njo," je razkril očividec, ki je igralca zasačil na poti na stranišče v neki losangeleški restavraciji. "Bil sem šokiran, ko sem ga videl poljubljati dekle, ki očitno ni bilo Demi."

Bi Ashton res prevaral seksapilno Demi, ki je prav te dni na Twitterju objavila svoje fotografije v bikiniju? V priloženi galeriji presodite sami, ali se je Ashtonu ob Demi res treba mečkati z mlajšimi dekleti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.