Magazin > VIP
1 ogledov

Je bil mali princ že v nevarnosti?

william kate
1/5
Reuters
Britanski mediji so se razpisali o tem, kako Kate in William Georgea nista primerno posadila v otroški avtomobilski sedež.

Britanski mediji so okarali Williama in Kate, češ da George med vožnjo iz porodnišnice domov ni bil pravilno nameščen v otroškem sedežu. Varnostni pas bi moral biti pripet čez obe rami, tako da roke ne morejo zdrsniti pod pas, mali George pa je bil pripet le čez desni del telesa, tako da mu je leva roka ušla izpod varnostnega pasu. Britanski mediji še pišejo, da upajo, da je Kate, ko se je usedla na zadnji sedež zraven sina, popravila varnostni pas.

Ob prvi vožnji malega princa pa so se na Otoku že pojavila ugibanja, katero bo prinčevo prvo potovanje. Števili so prepričani, da bo to Avstralija, kjer imata William in Kate prihodnjo pomlad kraljeve obveznosti. Trenutno je mlada družinica pri Katinih starših v Berkshiru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.