Magazin > VIP
76 ogledov

Je Bobbi Kristina že umrla?

whitney houston, bobbi kristina Profimedias
Nekateri menijo, da je hčerka Whitney Houston, 22-letna Bobbi Kristina, morda umrla že pretekli vikend.

Pred kratkim smo pisali, da so pred hospic, kjer v komi leži Bobbi Kristina Brown, pripeljali dva mrliška voza in da se je zbralo veliko število njenih sorodnikov. Nekateri ameriški mediji predvidevajo, da je 22-letna Bobbi umrla že pretekli vikend in da so se sorodniki zbrali, da bi bili ob njej, ko bodo ugasnili aparature, ki jo ohranjajo pri življenju.

Nekateri pišejo, da je bil pogreb kar v hospicu, kjer je ležala v komi, in se obenem sprašujejo, zakaj bi sorodniki hiteli s pogrebom. Razloga sta dva. Prvi naj bi bil domnevni umor hčerke pokojne Whitney Houston, drugi razlog pa denar, ki bi ga Bobbi podedovala od slavne mame.

Jo je zaročenec umoril?

Obdukcijo ponavadi naredijo, ko gre na umor ali nepojasnjeno smrt osebe, ki je bila sicer vitalnega zdravja. Obtožbe, s katerimi se sooča Nick Gordon, mladenkin fant, kažejo na to, da jo je zlorabljal tako psihično kot tudi fizično. Predvidevajo, da so njegove zlorabe vodile v njeno nesrečo, ko so jo našli v kadi, polne vode.

Forenziki in preiskovalci naj bi na Bobbi iskali sledove nasilja in otekline, ki bi kazale na nenaravne okoliščine njene nesreče. Zanima jih, zakaj so ji zatekli možgani, zaradi česar je kasneje padla v komo in (domnevno)umrla.

Požrešni sorodniki željni denarja

Bobbi Kristina je po mami podedovala kar 20 milijonov dolarjev. V oporoki sta bili babica Crissy in teta Pat Houston imenovani kot Bobbijini varuhinji in tisti, ki ji svetujeta, kako razpolagati s financami. Če bi Bobbi umrla pred 30. letom, bi ves ta denar podedovali njeni sorodniki po mamini strani. Nekateri sklepajo, da so tudi njeni najbližnji dovolj požrešni denarja, da bi ji zato odklopili z aparatur.

Za enkrat še ni jasno, kaj je res in kaj ne, a če je Bobbi resnično umrla, bodo uradni pogreb imeli v New Jerseyju, kjer je pokopana tudi njena mama Whitney.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.