Magazin > VIP
26 ogledov

Je Caroline spet zaljubljena?

Caroline je imela v ljubezni veliko smole. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Svetovni mediji poročajo, da se je monaška princesa Caroline zagledala v trgovca z umetninami.

Monaški princesi Caroline zvezde ljubezni niso bile nikoli naklonjene. Njen prvi zakon z ženskarjem Philippejem Junotom so razveljavili, njen drugi mož Stefano Casiraghi se je med dirkanjem s čolnom smrtno ponesrečil, njen tretji mož, hanovrski princ Ernst August, pa jo je prevaral.

Kljub temu nad moškimi in ljubeznijo ni obupala. Če gre verjeti najnovejšim govoricam, je princesa sveže zaljubljena. Njeno srce naj bi osvojil italijanski trgovec z umetninami Gerard Faggionato.

Caroline in Gerard se poznata že dalj časa. Da se je med njima spletla ljubezenska vez, pa se je začelo govoriti šele pred dvema tednoma, ko je Italijan priredil zabavo za svoj 50. rojstni dan. Med 300 gosti je bila tudi princesa. Priče pravijo, da se Caroline ni vedla kot gostja, ampak gostiteljica, saj je skupaj z Gerardom sprejemala in pozdravljala povabljence. "Držala sta se za roke. Njun odnos bi lahko označili za intimnega," še trdijo viri.
 
Caroline je še poročena, a že 14 mesecev živi ločeno od moža Ernsta Augusta. Monaški dvor konca zveze sicer uradno še ni potrdil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.