Magazin > VIP
27 ogledov

Je dal Obama Miriam umoriti?

miriam carey Facebook
Miriam Carey je morala umreti, ker je ameriškemu predsedniku Baracku Obami rodila otroka, trdijo ljubitelji teorij zarote.

Careyjevo je leta 2013 ustrelil policist, ker je najprej poskušala zapeljati čez varnostne ovire pred Belo hišo, nato pa odpeljala proti kongresni palači. V avtu 34-letnice, ki je bila neoborožena, je bila tudi njena eno leto stara hčerka, ki je streljanje preživela.

Ljubitelji teorij zarote pravijo, da je mlado žensko iz Connecticuta v Washington poklical Obama, ki je vedel, kaj se bo z njo zgodilo. "Zakaj bi sicer policija tako drastično ukrepala proti nedolžni osebi?“ se sprašuje duhovnik James David Manning, ki je tudi izjavil, da je prepričan, da so smrtjo zobozdravstvene asistentke poskušali nekaj prekriti.

Pravi, da je logično, da so s tem krutim dejanjem Obamo zaščitili pred škandalom, ki bi izbruhnil, če bi javnost izvedela, "da je Mirijina hčerka tudi njegova.“  Manning zato zahteva, da se Obama podvrže testu očetovstva.

Enakega mnenja je tudi ruska tajna služba, pišejo mediji, ki so na spletu menda objavili poročilo z naslovom Obamova mama. Po njihovem mnenju, so 34-letnico umorili elitni agenti, poročajo mediji.

Mnogim se zdi tudi nenavadno, da so smrt Careyjeve posnele kamere Alhurre TV, male medijske družbe iz Bližnjega vzhoda, kar naj ne bi bilo naključje. Neki insajder trdi, je Obama zahteval, da incident posname točno določena agencija in ne neodvisna medijska mreža, kot sta na primer CNN in ABC.

Valarie Carey, sestra pokojnice, je povedala, da želi zadevi priti do dna. "Ni si zaslužila takšne smrti,“ je povedala. Njena družina zato toži ameriško tajno službo.

Komentarjev 4
  • KOJAK 15:09 23.januar 2015.

    Vesoljci so, saj ti piše da je zarota.

  • badumtss 14:07 23.januar 2015.

    Kaj je narobe z njihovimi obrazi?

  • kapibara 11:40 23.januar 2015.

    To sploh NI zarota- temveč resnica..