Magazin > VIP
25 ogledov

Je Heather Locklear zaročena?

Heather in dve leti starejši Jack sta skupaj več kot tri leta. (Foto: Flynet/JLP Žurnal24 main
Komaj je Heather Locklear upihnila 49 svečk, že je pred vrati naslednje slavje – zaroka.

V ameriških medijih so se pojavile govorice, da bodo za Hether Locklear  poročni zvonovi zadoneli že tretjič, a vse kaže, da igralka o tem sploh (še) ne razmišlja. "Hether Locklear in Jack Wagner nista zaročena," je povedal igralkin tiskovni predstavnik.

Tudi prijatelji domnevnih zaročencev so potrdili, da Hether in Jack nimata poročnih načrtov. Tudi govorice, da je Jack pred zvezdnico pokleknil na njeni rojstnodnevni zabavi, so neresnične. "Bila je povsem običajna zabava za rojstni dan, v družbi dobrih prijateljev, s torto in svečkami, a to je vse," so povedali prijatelji.

Če se bo Heather le odločila, da večno zvestobo obljubi Jacku, bo to zanjo tretja poroka. Od leta 1986 do leta 1993 je bila poročena s Tommyjem Leejem, leto dni zatem pa je v zakonski jarem skočila z Richiejem Samboro, kitaristom Bon Jovija, s katerim imata hčerko Avo. Ločila sta se leta 2006.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.