Magazin > VIP
17 ogledov

Je Helin reinkarnacija Jonesa?

Se vam zdi, da sta si Rami Helin in Brian Jones podobna?
1/2
Žurnal24 main
Danes bi bil prvotni član Rolling Stonesov Brian Jones star 69 let, 28. februarja pa rojstni dan praznuje tudi član The Toronto Drug Bust Rami Helin.

Brian Jones je v še vedno nepojasnjenih okoliščinah umrl 3. julija 1969, star komaj 27 let. Kmalu po njegovi smrti so mu v londonskem Hyde Parku Stonesi posvetili brezplačni koncert, ki si ga je ogledalo več kot 250 tisoč ljudi (poglejte video). O njegovem življenju je bil posnet tudi film Stoned, ki podpira teorijo, da je bil za njegovo smrt pravzaprav kriv njegov vrtnar. Pri 27 so ta svet zapustili tudi številni drugi glasbeniki, med njimi Jimi Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin, Robert Johnson in Kurt Cobain.

Prav tako danes (28. februarja) pa rojstni dan praznuje tudi Rami Helin, producent in kitarist slovensko-finske naveze The Toronto Drug Bust. Na družabnem omrežju Facebook ga drugi člani benda že zbadajo, ali je morda reinkarnacija Briana Jonesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.