Magazin > VIP
87 ogledov

Je Iris Mulej noseča?

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Ob zadnjem nastopu Iris Mulej na televiziji je marsikomu pogled obstal na njenem sumljivo zaobljenem trebuščku. Bo kmalu menjala pleničke?

Iris Mulej je že nekaj časa srečno zaljubljena v Danijela Utjesanoviča, zato novica o njeni nosečnosti ne bi bila presenečenje. Par se je seveda že pogovarjal o družini, a si nista postavila časovnih okvirov, znotraj katerih bi se to moralo zgoditi.

Iris je v oddaji Moja Slovenija nastopila v oprijetem krilu oblikovalke Mirjam Bernard Varga. Ker vse ni bilo tako napeto, kot je ponavadi, so se pojavila namigovanja, da je Iris v veselem pričakovanju. "Ne, le najedla sem se, obleka pa je bila volnena in malce preširoka, zato je bilo morda videti, kot da imam trebušček. Trenutno, vsaj nekaj let, družine še ne načrtujeva, saj imava še veliko poslovnih načrtov, ki zahtevajo tudi veliko potovanj, z otroki pa to ni ravno mogoče. Ko jih bom imela, si želim sama skrbeti zanje, ne bi jih želela neprestano dajati v varstvo," je za Story dejala Iris. Priznala je, da si v prihodnosti želi veliko družino. "Če bi bila noseča, tega ne bi skrivala,“ je še dodala.

Komentarjev 3
  • Jagijagi1 14:27 17.oktober 2014.

    Kdor ne skače ni Slovenc!

  • Kranjica 21:14 16.oktober 2014.

    Pa kaj potem? Ni ne prva ne zadnja.

  • micika 21:12 16.oktober 2014.

    kdo to je sploh??